Nieuws

Zaterdag 6 April kunt u voor het eerst terecht op onze nieuwe locatie! Deze bevindt zich in Centrum Bronkracht. Dorpsstraat 86A in Beekbergen. Ter gelegenheid van deze heuglijke dag geven wij 15% korting op het gehele aanwezige assortiment.

Vanaf deze dag kunt u hier op de maandag-, woensdag- en zaterdagmiddag terecht zonder afspraak van 12.00 tot 17.00

U kunt langs het witte huis heen doorrijden naar de flinke parkeerplaats. Hierachter bevindt zich Centrum Bronkracht. U kunt weer als vanouds gewoon naar binnen wandelen. Ik zal daar op de maandag, woensdag en zaterdagmiddag aanwezig zijn. Van 12.00 tot 17.00. U kunt dan met recht zeggen, het winkelTJE. Het is een heerlijke knusse gezellige ruimte aan het worden. In de hal treft u een aantal kasten met producten, vervolgens kunt u mijn "winkeltje" verkennen.

Stenen, sieraden, wierook, kaarsen ,klankschalen, oliën, kamersprays, dromenvangers, het staat en hangt er straks allemaal, alleen in wat minder grote aantallen.

In de hal staat ook een tafel, waar u even lekker kunt zitten, en een kopje thee kunt nuttigen. In het centrum wordt ook regelmatig van alles georganiseerd. Ook kunt u een behandelkamer huren, of een hele zaal voor bijvoorbeeld het geven van workshops of meditaties. Zie hier voor de site van Centrum Bronkracht (nog onder constructie).

Dus:

Zaterdag 6 april, van 12.00 tot 17.00, komt u ook even langs?

Vanaf heden vervalt de mogelijkheid tot shoppen op afspraak aan de Eerbeekseweg 24.

Binnenkort echter komt hiervoor in de plaats de mogelijkheid om op maandag-, woensdag-, of zaterdagmiddag langs te komen op een andere locatie. Hier is geen afspraak meer voor nodig, u kunt weer gewoon binnenlopen.

Binnenkort meer info!


De Webshop begint al aardig gevuld te raken. Bekijkt u eens de Nieuw Binnen pagina om te zien wat er zoal is bijgevuld.

Vanaf 19 februari kunt u een afspraak maken om op locatie langs te komen als u wat producten liever eerst even ziet. Dit is vaak het fijnste als het om stenen gaat!

Binnenkort volgen er foto's van wat er zoal uitgestald staat. Het is geen winkel meer, maar we hebben nog wel iets te snuffelen hier :-).

 


 

Vanaf 8 januari 2024 is onze fysieke winkel gesloten.

De komende weken zullen wij vooral druk zijn deze leeg te maken en alles te verhuizen naar ons nieuwe onderkomen. Bestellingen via de webshop zullen binnen 1-2 werkdagen verstuurd worden. Bestellingen afhalen kan op afspraak. Stuurt u daarvoor even een mailtje naar info@jututbeyond.nl of een appje naar 0640590331.

Vanaf 19 februari is het ook mogelijk een afspraak te maken om bijvoorbeeld een klankschaal eerst uit te proberen, die mooie steen eerst te zien of dat sieraad eerst even te voelen. U kunt dan ter plekke ook eventueel afrekenen en het gewenste meenemen.

Vanaf deze datum zullen wij ook stukje bij beetje de webshop verder uitbreiden.

Is er iets wat u graag in onze webshop zou willen terugzien? Stuur even een mailtje naar info@jututbeyond.nl en laat het ons weten. Dan kunnen we kijken of het mogelijk is dit aan de webshop toe te voegen.

 

Voor nu : Hartelijk bedankt, voor de mooie tijden en gesprekken.

Liefs

Team JututBeyond

 

 


Met pijn in het hart is het besluit dan toch gevallen... Na de eerste week van januari zullen de deuren van de fysieke winkel sluiten.

Het waren moeilijke tijden met de één na de andere crisis, maar wat hebben we fijne mensen leren kennen, mooie gesprekken gehad en ook goeden tijden gekend.

Een groot deel van het assortiment heeft tot en met half januari dan ook leuke kortingen of is flink in prijs verlaagd.

Een prima uitgangspunt voor cadeautjes voor de feestdagen toch?

 

Niet helemaal getreurd echter!

De webshop blijft bestaan. Deze is nog niet helemaal gevuld, maar ik doe mijn best :-).

Vanaf ongeveer half februari, houdt hiervoor de website in de gaten, kunt u, wanneer u bijvoorbeeld graag een klankschaal eerst wilt horen of een steen eerst wilt voelen, op afspraak langs komen op onze nieuwe locatie.

U kunt ook via de webshop bestellen als u uit de omgeving komt en dan kiezen voor afhalen. Als u dan even uw telefoonnummer achterlaat, wordt u gebeld voor een tijdstip hiervoor. Appen of mailen is uiteraard ook mogelijk.

Deze locatie zal geen winkel meer zijn, dus lekker shoppen is er jammer genoeg niet meer bij, maar u kunt dus wel op deze manier eerst die klankschaal horen, die steen voelen of dat geurtje ruiken voor u eventueel tot aanschaf overgaat.

Daarnaast zal er de mogelijkheid komen om een adviesgesprek tegen een vast tarief te boeken. Later volgt hier meer informatie over.

Liefs

Mireille