Nieuws

Wanneer u naar de Mineralen Informatie pagina gaat, kunt u van veel stenen de werking op zoeken.

Onder aan de beschrijving vindt u ook alle producten van de desbetreffende steen!

 

Woensdag 5 juni kunt u in onze locatie in Beekbergen naar hartenlust onze klankschalen uitproberen.

Deze dag bieden wij u 15% korting op ons klankschalen assortiment!

Volatile

Vanaf heden zullen wij ook Volatile producten verkopen! Stukje bij beetje zullen de producten op de webshop verschijnen.

Let wel, een deel van de Volatile producten heeft een levertijd van 3-5 werkdagen. Dit betekent dat de rest van uw bestelling ook 3-5 werkdagen levertijd zal hebben.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Maandag, Woensdag en zaterdag zijn wij geopend in Beekbergen, 12-17 uur, Dorpsstraat 86A.

Zien we u gauw een keer?

 

Zaterdag 6 April kunt u voor het eerst terecht op onze nieuwe locatie! Deze bevindt zich in Centrum Bronkracht. Dorpsstraat 86A in Beekbergen. Ter gelegenheid van deze heuglijke dag geven wij 15% korting op het gehele aanwezige assortiment.

Vanaf deze dag kunt u hier op de maandag-, woensdag- en zaterdagmiddag terecht zonder afspraak van 12.00 tot 17.00

U kunt langs het witte huis heen doorrijden naar de flinke parkeerplaats. Hierachter bevindt zich Centrum Bronkracht. U kunt weer als vanouds gewoon naar binnen wandelen. Ik zal daar op de maandag, woensdag en zaterdagmiddag aanwezig zijn. Van 12.00 tot 17.00. U kunt dan met recht zeggen, het winkelTJE. Het is een heerlijke knusse gezellige ruimte aan het worden. In de hal treft u een aantal kasten met producten, vervolgens kunt u mijn "winkeltje" verkennen.

Stenen, sieraden, wierook, kaarsen ,klankschalen, oliën, kamersprays, dromenvangers, het staat en hangt er straks allemaal, alleen in wat minder grote aantallen.

In de hal staat ook een tafel, waar u even lekker kunt zitten, en een kopje thee kunt nuttigen. In het centrum wordt ook regelmatig van alles georganiseerd. Ook kunt u een behandelkamer huren, of een hele zaal voor bijvoorbeeld het geven van workshops of meditaties. Zie hier voor de site van Centrum Bronkracht (nog onder constructie).

Dus:

Zaterdag 6 april, van 12.00 tot 17.00, komt u ook even langs?