Zoisiet

 

Zoisiet trefwoorden : Innerlijke en uiterlijke ontwikkeling, ontwaken van het zelf, vreugdevolle overgave aan het leven, heling, toename van levenskracht

Element : Storm

Chakra : Stuit (1), Hart (4) en Derde Oog (6)

Reiniging : Kort onder stromend water, hematiet of amethist

Zoisiet (met robijn) is een van de gelukkigste combinaties van mineralen. Groen zoisiet verspreidt een energie van groei en vruchtbaarheid in alle aspecten van het leven. Het kan ondersteuning brengen van de conceptie tot aan de geboorte maar ook bijdragen aan een optimale groei en ontwikkeling tijdens de jeugd.

De zoisiet stimuleert uw innerlijke ontwikkeling en biedt u een groter inzicht in uzelf en de wereld.

Robijn is een steen van levenskracht, moed en hartstocht.

Wanneer deze 2 in 1 steen gecombineerd zijn brengt de steen harmonie, wordt het lichaam gevuld met energie en ervaart u mogelijk een gevoel van welbehagen.

De zoisiet kan u helpen harmonie te vinden in uw relaties met anderen, wat op zijn beurt weer tot meer empathie en mededogen leidt.

Zoisiet leert u over groei, heling en vreugde in het hier en nu.

Heftige emoties als woede, wanhoop, verdriet, verslagenheid en een gevoel van hopeloosheid kunnen door de zoisiet worden verzacht. De steen is een krachtige heler voor het emotionele lichaam.

Groen zoisiet en robijn in groen zoisiet is een van de belangrijkste stenen voor heling tijdens de ervaringen tijdens terminale ziekte en de overgang naar de dood.

Eventuele affirmatie : Mijn hoofd, hart, lichaam, ziel en geest vermengen zich in volmaakte harmonie bij het manifesteren van mijn ware zelf.

====

Zoisiet is de naam van een familie van mineralen die uit calcium-aluminiumsilicaat bestaan en een hardheid van 6,5 tot 7 hebben. De steen kan allerlei tinten groen hebben, maar ook grijs, wit, groenig bruin, kleurloos, blauw, paars, geel en roze zijn.

Zoisiet wordt in veel lander gevonden waaronder Tanzania, Australië, Zuid-Afrika en India.

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan