Vesuvianiet

Trefwoorden Vesuvianiet : Vereniging van hart en wil, enthousiasme voor het leven, verwijderen van negatieve aanhechtingen, moed om te veranderen.

Element : Aarde

Chakra : Alle

Werking Vesuvianiet :

Vesuvianiet heeft een krachtige energie die invloed kan hebben op alle chakra's, al hangt de uitwerking wel af van de kleur.

Geelgroene vesuvianiet is vooral werkzaam op het 3e en 4e Chakra.

Vesuvianiet kan u helpen uw persoonlijke wil makkelijker af te stemmen op hetgeen u hart uw vertelt. De steen is dan ook erg nuttig bij het manifesteren van uw verlangens vanuit uw hart hier op aarde. Vesuvianiet kan u ondersteuning bieden in het vinden en volgen van uw ware pad of roeping in het leven.

Wanneer u last heeft van negatieve gedachten, dan kan vesuvianiet u helpen deze tegen te gaan en het enthousiasme voor het leven terug te vinden.

De steen zorgt ervoor dat u onbewuste angsten of in de weg zittende innerlijke beperkingen makkelijker loslaat. Het bevordert assertiviteit en helpt u om lichaam, geest en denken beter op elkaar af te stemmen.

Een eventuele affirmatie : Ik onderwerp mijn wil aan de aansporingen van mijn hart, transformeer vol overtuiging mijn leven, en stem de acties die ik onderneem af op de waarheid die ik ken.

===

Vesuvianiet is ook wel bekend als idokraas, een calcium-aluminium-magnesiumsilicaat met een hardheid van 6-7. De steen komt voor in de kleuren groen, paars, rood, wit, bruin of geel.

Het wordt gevonden in stolllingsgesteenten nefelien en syeniet en in onzuiver kalksteen. Het werd voor het eerst gevonden op de vulkaan de Vesuvius en is dan ook  naar die berg vernoemd.

 

Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian

Dit is een natuurproduct en kan dus qua kleur en/of formaat iets afwijken van de getoonde foto's.
*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.