Unakiet

Unakiet trefwoorden : Heling, evenwicht, oude gewoontes loslaten, hogere afstemming en geduldig doorgaan

Element : Aarde

Chakra : Alle, voornamelijk Hart (4)

Reiniging : Alle reinigingsmethodes zoals gebruik van Hematiet of Amethist

 

Unakiet is een Jaspis soort en heeft dan ook de heilzame invloed van Jaspis. De steen kan u helpen bij het afwennen van kwalijke gewoontes als overeten of overmatig alcoholgebruik.

De Unakiet kan u bijstaan in uw zoektocht naar diepe emotionele verwondingen en u helpen deze los te maken, trauma en shock daarbij vermijdend.

De steen ondersteunt de zuivering naderhand in het lichaam, over een periode van 1 tot 2 jaar.

Unakiet kan u leren geduldig te zijn en vol te houden, u helpen herinneren aan het feit dat het echt de moeite loont om op alles van waarde te wachten.

De energie van unakiet stimuleert de heling van ziektes die zijn ontstaan met name door onderdrukking van emoties, vooral die van woede en wrok.

De steen is vooral goed inzetbaar voor de fysieke gezondheid van het hart en de longen.

De groene en roze kleur laten zien dat de steen zich goed leent om de fysieke en emotionele aspecten van het hart in balans te brengen.

Unakiet is met name geschikt voor de gevoelige emoties van kinderen en kan hen ondersteunen bij het weer terugveren na verdriet of teleurstelling.

Wilt u negatieve emoties echt loslaten, herhaalde gedachten en patronen, dan is de unakiet bij uitstek de steen om in te zetten.

Unakiet bevordert de groei van gezond weefsel en kunt u gebruiken bij herstel na letsel.

Eventuele affirmatie : Met geduld en geloof werk ik aan het proces van helen en ontwaken tot een hoger bewustzijn, waarbij ik gestaag, stap voor stap, af ga op mijn hoogste goed.

====

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.