Pyriet

 

Pyriet trefwoorden : Mannelijke energie, manifestatie, actie, vitaliteit, wilskracht, creativiteit en vertrouwen

Element : Aarde

Chakra : Zonnevlecht (3)

Reiniging : NIET met water, gebruik hematiet, amethist of salie

 

Pyriet is een goede steen om zowel bij mannen als bij vrouwen het derde chakra krachtiger te maken. Het geeft een onmiddellijke toename van vitaliteit en vergroot de wilskracht.

De steen kan u helpen bij het overwinnen van slechte gewoontes en brengt daar nieuwe patronen van gezondheid en positieve energie voor in de plaats.

Pyriet kan heilzaam zijn bij het overwinnen van zorgelijkheid en angsten en geeft u een meer daadkrachtige houding bij alles wat u ondernemen gaat.

De steen maakt het mogelijk uw uithoudingsvermogen en lichamelijke prestaties te verbeteren.

Pyriet is bij uitstek geschikt voor gebruik bij manifestatie, omdat het u helpt actie te ondernemen op uw ideeën.

Pyriet laat u hoogfrequente energie in uw fysieke lichaam opnemen en actie te ondernemen om voor overvloed in uw leven te zorgen.

Emotioneel gezien zet de pyriet er u toe aan angsten te overwinnen en in actie te komen. Het kan u helpen uit uw schulp te komen, dynamischer te worden en meer vertrouwen te hebben.

Lichamelijk gezien zuivert het zwavelcomponent in de pyriet uw lichaam van infectie. Het ijzer in de pyriet maakt dat de steen zijn kracht geeft aan het bloed en de weefsels, waardoor pyriet heilzaam kan zijn bij huidaandoeningen en virussen die de cellen zijn binnengedrongen.

Eventuele affirmatie : Mijn wil is sterk, en die wend ik aan om de manifestatie van mijn meest goedgunstige hoop en wensen te volvoeren.

====

Pyriet is een ijzersulfide met een hardheid van 6 tot 6,5.

Heeft ook wel de bijnaam Fools Gold, vanwege de gele metaalglans die pyriet kan hebben.

Het wordt over de hele wereld gevonden, maar belangrijke vindplaatsen zijn in Italië, Spanje en Peru.

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.