Lapis Lazuli

Lapis Lazuli trefwoorden : Innerlijk zicht, waarheidsgetrouwe communicatie, spirituele kracht en vaardigheden, wijsheid en vrede.

Element : Wind

Chakra : Derde Oog (6) en Keel (5)

Reinigen : NIET reinigen met water. U kunt de steen in een kommetje droge rijst leggen, volledig bedekt,of reinigen met hematiet of amethist

 

Lapis Lazuli werd al in het oude Egypte gebruikt op graven en als sierstenen voor de farao's. Als de steen van vorstelijkheid en spiritualiteit kent Lapis Lazuli zijn weerga niet. Nog altijd bezit de steen de vibratie van de innerlijke `koning`of `koningin` die in ieder van ons aanwezig is.

De steen kenmerkt zich door de diepe koningsblauwe kleur.

Lapis Lazuli activeert het Derde Oog, wat u de mogelijkheid geeft uw intuïtie verder te ontwikkelen en toegang te verkrijgen tot spirituele leiding.

Voor onderwijzers een uitstekende steen aangezien hij de intellectuele vermogens vergroot zodat zij beter kunnen leren en onderwijzen.

Er is een stimulerende invloed op het keelchakra, dit helpt u om in situaties niet alleen de waarheid te onderscheiden maar ook deze uit te spreken.

Van oudsher werd Lapis Lazuli gebruikt om te helpen met het leggen van een verbinding met de goden en het oproepen van Goddelijke Inspiratie. Het is de steen van de leerling en spiritueel zoeker, die zoekt naar kennis en inzicht.

Lapis Lazuli kan u helpen uw vermogen tot visualiseren en/of visuele leiding of informatie te krijgen te vergroten. Het is een steen van helderziendheid en weten vooraf.

Op lichamelijk gebied kan Lapis Lazuli u helpen de karmische wortels van een ziekte te achterhalen. Het kan vooral van nut zijn bij het achterhalen van gedachtepatronen en emoties die u bij uw helingsproces in de weg staan.

 

Eventuele affirmatie : Ik eis de soevereiniteit en macht van mijn hoogste zelf op en ik stem me af op mijn hoogste waarheid.

====

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.