Calciet Groen

Calciet Groen trefwoorden : Ontspanning, emotioneel evenwicht, loslaten stress en wrok en verbinding met het hart.

Element : Vuur en Water

Chakra : Hart (4)

Reiniging : Niet met water, gebruik liever hematiet, amethist of salie.

De groene calciet verkoelt verhitte emoties als woede en ergernis, versterkt positieve eigenschappen als mededogen en reinigt het hartchakra van stress en andere soorten voor de geest ongezonde zaken.

De steen kan u helpen meer af te stemmen op de natuur en de geest van plant en dier.

Bij het slapen kan het gebruik van groene calciet bijdragen aan aangenamere dromen.

Wanneer u de steen bij u draagt kan dat u helpen helderder en ontspannender te worden te midden van alle stress en heisa van het dagelijkse leven.

Groene calciet stimuleert het hartchakra en het helende vermogen van het fysieke lichaam. Het zorgt voor vitaliteit voor geest en lichaam en kan nieuwe energie in elke kamer of omgeving binnenbrengen. Hierom is hij met name bij winterdepressie nuttig.

Calciet groen kan u helpen te resoneren met de liefdesenergie en om medeleven en welwillendheid tegenover anderen uit te drukken. Het stimuleert een al aanwezig verlangen om positieve verandering in uw leven aan te brengen.

Op emotioneel vlak roept de calciet groen vergeving op voor uzelf en voor anderen. De steen kan u helpen inzien op welke punten u aan uzelf zou moeten werken en hij geeft u daarbij ook de bereidheid en de energie om te veranderen. De groene calciet maakt u vriendelijker tegenover uzelf en kan ondersteuning bieden in het overwinnen van sociale fobieën.

Lichamelijk gezien kan de calciet groen helpen de gezondheid in de aura in algemene zin te verbeteren, alsmede de energie en het welbevinden.

Past u de steen direct op het hartchakra toe dan kan het onderdrukte emoties vrijmaken die tot een lichamelijke ziekte zijn uitgegroeid.

Eventuele affirmatie : Ik luister naar de stille stem van mijn hart, en volg zijn wijsheid.

====

Calciet groen wordt meestal als massa aangetroffen en soms als kristal. De beste kwaliteit komt uit Mexico.

De kleur kan variëren van lichtgroen tot smaragdgroen.

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.