Aragoniet Blauw

Aragoniet blauw trefwoorden : Intuïtie, communicatie, meditatie, verbeterde emotionele waarneming en helder vermogen

Element : Wind en water

Chakra : Keel (5), Hart (4) en Derde Oog (6)

Reiniging : Veelvuldig reinigen onder stromend water of in salie is aanbevolen, vooral bij gebruik in healingwerk

 

Veel zachtblauwe stenen staan erom bekend dat ze rust brengen in verstoorde emoties, neem aquamarijn en larimar bijvoorbeeld. De blauwe aragoniet gaat iets verder. De steen versterkt alle levels van emotionele waarneming en vergroot het plezier dat u kunt beleven aan elke emotionele toestand. Vaak ontstaat pijn door onderdrukte emoties. Blauwe aragoniet kan de angst verlichten die maakt dat we onszelf ongevoelig voor het verdriet, en dus ook het geluk in het leven. De steen ondersteunt u door u de moed te geven al deze gevoelens te doorleven. Blauwe aragoniet is dan ook uitstekend inzetbaar om emotionele wonden uit get verleden en het heden te helen.

De steen heeft de energie van de elementen wind en water en creëert daarmee een kanaal om informatie uit de hogere werelden via het keel- en het hartchakra. Dit maakt de blauwe aragoniet dan ook een goede steen voor helderzienden of spiritueel leraren bijvoorbeeld.

U wordt geholpen uw ideeën en concepten helder te verwoorden en naast uw hoogste kennis ook uw diepste gevoelens zult u beter tot uitdrukking kunnen brengen. Ook voor klanktherapeuten is de blauwe aragoniet een uitstekende steen. Het geeft uw denken kalmte en focus.

Blauwe aragoniet heeft een helende werking op het emotionele lichaam en kan u helpen om bij twijfel of angst uw ideeën en gedachten toch met anderen te kunnen delen.

De steen stimuleert de longen en is dan ook bijzonder nuttig bij ademwerk, prana yana of andere oefeningen met diepe ademhaling.

Eventuele affirmatie : Ik verwelkom de groei van mijn emotionele en intuïtieve vermogens.

====

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.