Aragoniet

Aragoniet trefwoorden : Energievelden in balans brengen, emotionele heling, hernieuwen van kracht en vertrouwen

Element : Storm

Chakra : Alle

Reiniging : Veelvuldig reinigen onder stromend water of in salie is aanbevolen, vooral bij gebruik in healingwerk

De aragoniet is perfect om in te zetten bij het in balans brengen en helen van het emotionele lichaam. De steen kan u helpen een staat van sereniteit te vinden binnen moeilijke omstandigheden.

Onderbewuste spanningen over emotionele wonden kunt u met behulp van de aragoniet loslaten.

Door aragoniet te dragen of bij u in de buurt te zetten kunt u uw gevoel van emotionele kracht en emotioneel vertrouwen verbeteren.

Het is een uitstekende steen om u te helpen pijn en angst los te laten en meer liefde in de wereld te brengen.

De energie van de aragoniet werkt kalmerend en activerend, reinigt de aura en brengt deze weer in balans.

In een aragoniet cluster komen de energieën van alle 5 elementen samen en tezamen creëren zij evenwicht en een gevoel van weer heel zijn.

Bij een healing kunt u de aragoniet cluster om de beurt op alle 7 chakra's plaatsen, de chakra's zullen zich openen en hun blokkades loslaten.

Aragoniet helpt bij uw emotionele groei en zelfheling. In uw hart kunt u met behulp van de steen een centrum van rust vinden.

Het activeert energiesystemen in het lichaam, verbeteren vitaliteit en uithoudingsvermogen. Goed inzetbaar bij herstel van botbreuken.

Eventuele affirmatie : Ik creëer evenwicht en harmonie in mijzelf, terwijl ik mijn emotionele lichaam heel.

====

Aragoniet is een calciumcarbonaat met een hardheid van 3,5 tot 4. Het komt voor in meerdere kleuren : wit, grijs, roodachtig (bruin), geelgroen en blauw.

Aragoniet vormt het skelet van een aantal zeeorganismen, levend of recent gefossiliseerd. Aragoniet wordt gevonden in o.a. Marokko, Italië, Griekenland, Oostenrijk, Engeland, Tsjechië, Mexico, Peru, Pakistan en de Verenigde Staten.

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.

Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.