Angeliet

Angeliet trefwoorden : Milde zelfexpressie, sereniteit, verruimd bewustzijn en communicatie met Engelen

Element : Wind

Chakra : Keel (5), Derde Oog (6) en Kruin (7)

Reiniging : NIET met water, gebruik amethist, hematiet of salie

 

Angeliet is een steen met sterke wind aspecten en stimuleert de chakra's van het Derde Oog en Kruin. Hierdoor wordt contact met gidsen en engelen mogelijk en kunt u sneller in een meditatieve staat geraken.

De energie van angeliet is erg verzachtend voor het emotionele lichaam en kan helpen uw leven in zware tijden wat lichter te maken.

Het is een steen van rust en sereniteit ; angeliet roept een gevoel van innerlijke vrede op wanneer u hem draagt of gebruikt bij meditatie.

De angeliet kan u helpen vrede te brengen in situaties waarin conflicten of een opspelend ego vorderingen belemmeren.

De steen is ook erg geschikt om u te leren woorden in te slikken uit consideratie met anderen. Wanneer u bijvoorbeeld een nogal giftige tong hebt, verwijdert de angeliet de giftige energie uit uw keelchakra.

Angeliet roept op tot vriendelijkheid in zowel uw woorden als de manier waarop u communiceert. Het dragen van angeliet kan u helpen duidelijk, kernachtig en evenwichtig te communiceren.

De Angeliet kan ingezet worden ter ondersteuning van de botdichtheid- en groei en ook bij aandoeningen als artritis en osteoporose wordt de angeliet aangeraden.

Eventuele affirmatie : Ik ben altijd omgeven door liefde en welwillendheid, en ik luister naar de innerlijke aanwijzingen van mijn engelen metgezellen.

====

De naam angeliet wordt meestal gebruikt voor een vorm van blauw anhydriet die wordt gevonden in Peru. Het is een calciumsulfaat met een hardheid van 3,5.

De kleur van angeliet is zachtblauw.

Dit is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde foto's.


Bron : Wijsheid van Stenen - Simmons & Ahsian


*Disclaimer : Zoekt u alstublieft altijd medische hulp wanneer nodig. De uitleg bij onze stenen is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of uitsluitsel daarvan.